Turismemøde på Voergaard og ny belysning


I torsdags havde Destination Nord inviteret Thomas og Jeg (og 100 andre) til møde på Voergård Slot, omkring optimering af turisme og oplevelser i vores område.

Der kunne vi jo glædeligt løfte lidt af sløret for vores projekter og ideer, og det var simpelthen så fedt, at få respons på det stadie, vi er i nu. Det ændrede lidt synsvinkler, men bekræftede bestemt også andre.

Vi er helt sikkert på rette vej, og vi er ved at sprænge i luften af utålmodighed, fordi vi bare gerne vil åbne for Jer NU. Men vi er bare nødt til at vente med den her barnlige glæde til, vi kan. ???

Små skridt…. Hver dag. Og nu virker vores nye lamper i én af fordelergangene. Det ligner en indvendig gade, men det er også meningen  shit så fedt et sted vi har, og vi elsker det bare.

P.s. jeg havde mit strikketøj med til mødet, men tro det eller ej, jeg nåede ikke at strikke overhovedet, selvom det varede 5,5 time, så det var lidt vildt at jeg kunne koncentrere mig så længe ?

 

Sidebar

HOLD DIG OPDATERET