Vi har optur.


Vi har optur !!! Måske er vi lidt supernørder ifht detaljer, men vi har fundet et skilt. FYRRUM.
Vi har talt en del omkring de skilte, som skal laves til bygningens rum, fordi de skal være helt nøjagtige, som de var (stilmæssigt) som i 1957. Så det fundne skilt, gav os bare et “fuck det er totalt-cool-øjeblik”
Så alt er nedlagt, fordi det fundne skilt bare SKULLE op med det samme. Så kunne vi stå med solstråle-øjne og kigge på dét. Vi mangler bare messingskruer med lige kærv. Men de kommer, vi kunne bare ikke vente 😅
Vi elsker bare den her rejse, og den her bygning. Den er bare super-over-fed.
Jeg er igang med at smide garn på hylderne, som det absolut første ifht butikken, så det er mega vildt, at være kommet dertil, selvom andre rum ikke er påbegyndt endnu. Og Thomas er ved at gøre klar til at støbe gulv i indgangen, med alt det støv, som det indebærer.
Men vi er virkelig ikke foran, der mangler simpelthen stadig så utrolig meget i nogle af de andre afdelinger, men vi klør på 🇩🇰😅 og vi elsker det.
Belysning, spejl og håndsmedet bøjlestænger, er måske næste projekt.

Tilmeldingsmodulet på den nye kalender på webshoppen, fungerer ikke, så den kører vi test på i øjeblikket, så vi snart kan få arrangementerne slået op, som er i den kommende tid.

Sidebar

HOLD DIG OPDATERET