Venezia

Mayflower Venezia er en skøn garnkvalitet med en ekstraordinært blød volumen. Her forenes økologisk GOTS-certificeret bomuld med RWS-certificeret merinould i en vidunderlig kombination med masser af fylde og tekstur.

Bomuld og uld tager forskelligt imod farve, og der skabes dermed et afdæmpet og smukt farvespil i garnet. Venezia er lækkert til blødt tøj, vamsede sweaters, o. lign. Det høje indhold af bomuld gør desuden kvaliteten til et dejligt helårsgarn med en god åndbarhed.

Materiale: 70% bomuld, 30% uld

Løbelængde: ca. 105 m

Strikkefasthed: 17 m x 23 rk = 10 x 10 cm

Anbefalet pind: 5,5-6 mm

Vægt: 50 g

Garngruppe: Medium

Mayflower Venezia består af bløde uldfibre, som holdes sammen af en finmasket tube i økologisk bomuld. Det produceres specielt for Mayflower i Italien og er et garn vi er meget stolte af.

Er dyrevelfærd og bæredygtighed vigtige faktorer for dig? Venezia produceres med GOTS-certificeret bomuld. Det betyder blandt andet, at bomulden er dyrket uden kemikalier, og at den håndplukkes nænsomt og først præcis, når den er moden. Derudover er alle farve- og behandlingsprocesser sket på en miljøvenlig måde med strenge krav til bl.a. håndtering af spildevand, transport, affaldssortering og ikke mindst til gode arbejdsforhold.

Den mulesing-fri merinould brugt i Venezia er RWS-certificeret. Denne eftertragtede certificering giver dig dokumenteret garanti for den absolut bedste dyrevelfærd. Fårene har frihed til at leve efter deres naturlige instinkter, og de skånes for ubehag og smerte. RWS-mærket gør ulden sporbar gennem hele forsyningskæden tilbage til farmen. Samtidig er RWS-certifikatet også en garanti for, at biodiversiteten beskyttes i fårenes græsningsområdet, så dyrene i stedet bidrager til naturpleje. Kort sagt kommer ulden fra får, der har optimale levevilkår.

Kategori:

49,00 DKK

HOLD DIG OPDATERET