Elba

Mayflower Elba er spundet på vidunderligt blød, børstet Suri alpaka. Fibrene fra Suri alpakaen gør Elba til et helt ekstraordinært blødt og luftigt lacegarn med en fluffy struktur.

Strikket eller hæklet alene bliver Elba florlet, og med 2 eller flere tråde sammen bliver resultatet fyldigt og vamset. Den bløde Elba er også oplagt som følgetråd sammen med fx uld. Sammenlignet med silkemohair fælder Elba ikke, som den glatte mohairfiber kan gøre. Derfor kan Elba være et fantastisk alternativ til Super Kid Silk – og så er den mere prisvenlig.

Materiale: 68% alpaka, 32% polyamid

Løbelængde: ca. 250 m

Strikkefasthed: 22 m x 32 rk = 10 x 10 cm

Anbefalet pind: 3,5-10 mm – Bliver enormt blød på tykke pinde

Vægt: 25 g

Garngruppe: Lace

Ulden fra alpaka er generelt meget blødere og varmere end fåreuld, hvilket gør alpakagarn meget populært. De fine fibre med isolerende luftlommer giver et lunt garn med høj åndbarhed. Suri alpaka er tilmed den blødeste alpakafiber, hvilket gør Elba til en helt ekstraordinært blød garnkvalitet. Garnet føles behageligt både at arbejde med og at have tæt mod huden. Det er let og luftigt og har et mat skær, og de fløjlsbløde alpakafibre giver en lækker struktur. Polyamid holder sammen på de fine fibre og tilfører høj slidstyrke, uden at det går ud over komforten.

Elba kan være et fantastisk alternativ til silkemohairen i Mayflower Super Kid Silk, da Elba har endnu finere og blødere fibre. Du kan erstatte Super Kid Silk med Elba 1:1 og bruge garnet til de mange opskrifter og designs, som er lavet til det andet garn. Elba har en dejlig lang løbelængde, og du skal derfor ikke bruge mange nøgler til eksempelvis en sweater.

Kategori:

39,00 DKK

Yderligere information

Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

HOLD DIG OPDATERET