Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Frigga Design
Pernille Frigga
CVR nr. 40555250
Algade 46D – 9300 Sæby
E-mail: [email protected]

Betaling

www.friggadesign.dk har du mulighed for at betale med:
- Dankort, visa/dankort – gebyrfrit
- Visakort, visa elektron, Maestro, Matercard – Udenlandske betalingskort gebyr 3,75%
- Bankoverførsel via flg. Oplysninger: reg: 9070 konto: 1630198808 - gebyrfrit
(Bemærk at ved betaling med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen- læs her hvorfor)
- EAN.nr – Virk.dk - gebyrfrit


Alle priserne hos www.friggadesign.dk er incl. moms excl. Porto/fragt. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.friggadesign.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse efter gældende fragtpriser.


Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS/UPS/DAO, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Friggadesign.dk. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.friggadesign.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail: [email protected] din meddelelse, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Varerne skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for infoskilte og den emballage, der er på varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Varer undtaget fortrydelsesretten

Købte PDF-filer er undtaget fortrydelsesretten, det vil sige strikkeopskrifter, strikkemønstre, strikketeknikker, alle PDF-filer som bliver leveret direkte i din mailboks.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Friggadesign Algade 46D 9300 Sæby

Du kan også fortryde købet, ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.friggadesign.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til: Friggadesign Algade 46D 9300 Sæby

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.friggadesign.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Frigga Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og bogholderen for www.friggadesign.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.friggadesign.dk er Pernille Frigga Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.friggadesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Frigga Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Frigga Design via e-mail [email protected]

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Pernille Frigga. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk – Carl Jacobsensvej 35 – 2500 Valby – [email protected] – tlf.: 41715000